Din 2002 încoace, ne-am ocupat cu ceea ce ne stă nouă în fire – mâncare făcută de gurmanzi, pentru gurmanzi. De când am aprins primele mrejuri din soba noastră aflată într-un colț al Bucureștiului renumit pentru atmosfera de bon-vivant, ne-au călcat pragul oaspeți de pretutindeni.

Au trecut ani buni de când restaurantul Selena Blue era un restaurant micuț de pe lânga facultatea Ion Mincu – deși în 2015 ne-am schimbat numele în Casa cu Nuci, pasiunea noastră pentru artă culinară a rămas constantă. Echipa noastră de 18 bucătari esta pregătită să vă pregătească o cină de vis la orice oră.

Fie că preferați platouri deosebite din colțurile cele mai îndepărtate ale lumii sau bucate autohtone numai bune de servit pe prispa căsuței bătrânești, suntem siguri că veți găsi pe meniul nostru ceva pentru a satisface gusturile oricărui gurmand.

Dacă preferați să mergeți pe mâna noastră, vă invităm să încercați meniul zilei – în orice zi veți fi întâmpinați de ceva nemaivăzut.

Organizăm mese festive și nu numai – contactați-ne oricând pentru mese servite în regim de catering.

Experiența dobândită servind mii de clienți de-a lungul anilor ne recomandă – și sperăm că în scurt timp, o veți face și dumneavoastră.